Tiny Feet Logo tiny feet

Veri güvenliği

Gizlilik Politikası

Veri koruma görevlisi: Elisabeth Appl (elisabeth.appl@tinyfeet.at)

Aşağıdaki veri koruma beyanı ile bu web sitesinin operatörü (www.tinyfeet.at), TFWN GmbH, Ferdinand Porsche Ring 8, 2700 Wr. Neustadt, telefon +43 (0) 2622 64493, faks +43 (0) 2622 64493-19, e-posta wn@tinyfeet.at, (bundan böyle "TINY FEET" olarak anılacaktır), veri korumasından sorumlu kişi olarak, işlenmesine ilişkin beyanlar bu web sitesi ile bağlantılı olarak kişisel verileriniz.

TINY FEET için verilerinizin korunması birinci önceliktir. Bize emanet ettiğiniz verileri şu anda olası teknik ve organizasyonel önlemlerle koruyoruz. TINY FEET, hizmetinizi çalıştırırken, özellikle Genel Veri Koruma Yönetmeliği ("DSGV"), Veri Koruma Yasası ("DSG") ve Telekomünikasyon Yasasının ("TKG") veri koruma düzenlemeleri olmak üzere yasal veri koruma düzenlemelerine doğal olarak uyar.


  1. 1
    Veri işleme


    Bu web sitesini ziyaret ettiğinizde, günlük dosyalarında aşağıdaki verileri toplayacağız!


    Ziyaret tarihi ve saati,

    Tarayıcı türü / sürümü (ör. Internet Explorer)

    kullanılan işletim sistemi (örn. Windows 7),

    yönlendiren URL (önceden ziyaret edilen sayfa),

    erişilen sayfalar,

    IP adresi anonimleştirilmiş biçimde.


    Bu veriler, bu web sitesini size sunmak, bu web sitesini daha da iyileştirmek ve geliştirmek, kullanım istatistikleri oluşturabilmek ve web sitemize yönelik saldırıları tespit edebilmek, önleyebilmek ve araştırabilmek için tarafımızca işlenmektedir. Bu işlemenin yasal dayanağı, az önce bahsedilen amaçlara ulaşmaktan oluşan öncelikli meşru menfaatimizdir (GDPR'nin 6. Maddesinin 1. Fıkrasının f bendi uyarınca).


    Günlük dosyaları, tinyfeet.at'in güvenliğini analiz etmek ve geliştirmek ve ayrıca saldırıları tanımlamak, analiz etmek ve bunlara karşı savunmak için kullanılır. Bu veriler belirli kişilere atanamaz. Bu veriler diğer veri kaynaklarıyla birleştirilmeyecektir.


    Müşteri desteğimizle veya doğrudan e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmek için web sitesinde bulunan çevrimiçi formu kullanma seçeneğiniz vardır. Online formu kullanarak da randevu alabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki verilerin açıklanması gereklidir:



    soyadınız ve adınız

    E-posta

    Telefon numaran

    Sosyal güvenlik numaranız


    Tüm kişisel verileri yalnızca sorularınızı yanıtlamak için kullanırız. Sizin tarafınızdan sağlanan kişisel verilerin çevrimiçi forma uygun olarak işlenmesinin yasal dayanağı, bir sözleşmenin yerine getirilmesi veya sözleşme öncesi önlemlerin uygulanmasıdır (Madde 6 (1) (b) GDPR uyarınca) ve hassas verilerle ilgili olarak, açık rızanız (Madde 6 (1) uyarınca bir GDPR yaktı).


    İlk konsültasyon durumunda, Doktorlar Yasası tarafından konsültasyon veya tedavi için kabul edilen her kişinin kaydını tutmakla yükümlüyüz (GDPR Madde 6 Paragraf 1 lit c).

  2. 2
    Kişisel verilerinizin iletilmesi


    Aşağıdaki amaçlarla, a3L e-solutions GmbH, Viyana dışında hiçbir kişisel veriyi üçüncü taraflara aktarmayız:


    Çevrimiçi randevu planlaması (MedNanny)


    Bu alıcı gruplarının kişisel verilere erişimi vardır, ancak bunları başka amaçlar için kullanmalarına izin verilmez ve veri koruma düzenlemelerine uymakla yükümlüdür.


  3. 3
    Depolama süresi


    Kişisel verileriniz, tarafımızca yalnızca yukarıda belirtilen amaçlara ulaşmak için makul olarak gerekli olduğunu düşündüğümüz ve yürürlükteki yasaların izin verdiği süre boyunca saklanacaktır. Her halükarda, kişisel verilerinizi yasal saklama gereklilikleri mevcut olduğu veya olası yasal talepler için sınırlama süreleri henüz sona ermediği sürece saklarız.


    Bu bağlamda, aşağıdaki saklama gerekliliklerine dikkat çekmek isteriz:


    Doktorlar Yasası'nın 51. maddesinin 3. fıkrası uyarınca tıbbi kayıtların ve belgelerin saklanması: 10 yıl

    Üreme Tıbbı Yasası'nın 18. Bölümü uyarınca tıbbi yardımlı üreme ile bağlantılı belgelerin ve rıza beyanlarının saklanması: 30 yıl


    IP adreslerini kaydeden sunucu günlükleri en fazla bir ay sonra silinir.

  4. 4
    Diğer web sitelerine bağlantılar


    Tinyfeet.at bize bağlı olmayan diğer sağlayıcıların (üçüncü şahıslar) web sitelerine bağlantı verebilir. Bu bağlantılara tıklarsanız, bu üçüncü şahıslar tarafından hangi verilerin toplandığı ve kullanıldığı üzerinde artık hiçbir etkimiz yoktur. Veri toplama ve kullanma hakkında daha ayrıntılı bilgiyi ilgili üçüncü şahsın veri koruma beyanında bulabilirsiniz. Verilerin üçüncü şahıslar tarafından toplanması ve işlenmesi doğal olarak bizim kontrolümüz dışında olduğundan, bu konuda herhangi bir sorumluluk kabul edemeyiz.


  5. 5
    Cookies


    Web sitemizde çerez kullanmıyoruz. Çerezler konusunda genel bilgiler, örneğin aşağıdaki web sitesinde mevcuttur: http://www.meine-cookies.org/alles_ueber_cookies/index.html.

  6. 6
    Kişisel verilerle ilgili haklarınız

    Diğer şeylerin yanı sıra, (yürürlükteki yasanın koşulları altında), (i) hakkınızda hangi kişisel verileri sakladığımızı ve hangilerini sakladığımızı kontrol etme ve bu verilerin kopyalarını alma, (ii) yetkilendirme, ekleme ve silme hakkına sahipsiniz. (iii) kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı talep etmek ve (iv) belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etmek veya daha önce işlemenin iptali için verilen rıza, (v) veri taşınabilirliğini talep etme, (vi) kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilerin kimliğini bilme ve (vii) yetkili makama şikayette bulunma.


  7. 7
    İletişim bilgilerimiz


    Kişisel verilerinizin işlenmesiyle ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin:


    TFWN GmbH

    Ferdinand Porsche Ring 8

    2700 Wiener Neustadt

    E-posta: wn@tinyfeet.at


    Veri koruma görevlisi: Elisabeth Appl (elisabeth.appl@tinyfeet.at)


  8. 8
    Veri güvenliği ve son teknoloji

    TINY FEET, kişisel bilgilerinizi kayıp, yanlış kullanım, yetkisiz erişim, ifşa, değişiklik ve imhadan korumak için uygun önlemleri alır. Bununla birlikte, tinyfeet.at kullanıcısı, İnternet'teki veri aktarımları için veri korumasının mevcut teknolojiye göre tam olarak garanti edilemeyeceğini kabul ve beyan eder.

  9. 9
    Veri koruma bilgilerinin değiştirilmesi


    Bu veri koruma beyanını güncelleme hakkımız saklıdır.

Tedavi olanakları
Tüp bebek işleminin nasıl yapıldığını ve hangi tedavi imkanlarının bulunduğunu öğrenin:
Tedavi hakkında
Merkezlerimiz Aşağı Avusturya’da üç merkezimizle hizmetinizdeyiz: Wiener Neustadt, St. Pölten, Horn ve Mödling. Merkezlere git